LITERE LUMINOASE

INNOVATIVE STYLE

CE SUNT LITERELE LUMINOASE


O adăugare populară la evenimente, literele luminoase au devenit un obiect nelipsit de la toate petrecerile, fie nunta, botez sau o simpla aniversare. Ideal pentru a crea un impact pentru evenimentul tau., literele luminoase vor crea un punct focal pentru a atrage atenția oaspeților, precum și pentru a oferi un loc minunat pentru a face unele dintre acele fotografii speciale.

Daca vrei un eveniment memorabil alege litere luminoase pentru exterior sau interior. Alege initialele numelor voastre sau scrie ‘LOVE’ pentru a arata tuturor dragostea pe care o purtati unul fata de celalalt.

Litere luminoase mereu functionale

Ne asigurăm că fiecare litera luminoasa este verificată și pregătită înaintea fiecărui eveniment, asigurându-ne că vă vor ajunge la cea mai bună calitate. Ne asigurăm chiar că sunt transportate în siguranță.

Siguranta

Stim că există șansa ca oaspeții mai mici dela evenimentul tau să fie atrași de literele luminoase., motiv pentru care le proiectăm să fie prietenoase cu copiii și să conțină becuri LED care să ofere o cantitate suficienta de lumina, cu o căldură minimă.

GALERIE IMAGINI


Suntem aici pentru tine!

Suntem gata sa te ajutam cu evneimentul tau! Suna acum pentru a obtine o oferta de pret perfecta pentru evenimentul tau.

CERE O OFERTA


Completeaza formularul de mai jos pentru a obtine o oferta de pret.

In cel mai sucrt timp te contactam pentru a prezenta oferta noastra.