fbpx

DESPRE NOI

Cine suntem


Decoevents vine în întâmpinarea celor care își organizează evenimentele importante din viața lor cu servicii premium, produse inedite și unice. Decorurile noastre te introduc în atmosfera evenimentul tău mult visat.

Spune-ne dorința ta și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de restul lucrurilor!


Povestea noastra a inceput atunci cand participam la diverse evenimente și niciodata nu eram surprinși de vreun decor. Atunci am spus că noi vom fi diferiți: decorul creat de noi va fi unul luminos, care atrage atenția oricui.


Conceptul pe care l-am adus in România este un real succes și va fi “cireasa de pe tort” de la orice eveniment memorabil!

Ringul de dans LED este atracția oricărui eveniment.

Decoevents nu este doar un furnizor de servicii , este aproape de tine și de nevoile tale.

VALORILE NOASTRE

IMPLICARE

INOVARE

SERIOZITATE

ACCESIBILITATE

Misiunea Decoevents

Misiunea noastră este să impresionăm prin implicare, seriozitate și originalitate. Tot ceea ce facem este pentru a crea un cadru potrivit evenimentului tău și pentru a surprinde toți invitații.

Tot ceea ce ne propunem ducem la bun sfârșit.

Viziunea Decoevents

Ne dorim să cream o conexiune cu clienții nostri. Acest lucru duce la o bună colaborare și vom întelege perfect ceea ce iși doresc.

Ceea ce face echipa DECOEVENTS specială și diferită este că ne cunoaștem foarte bine produsele, ne străduim să oferim servicii excepționale clienților nostri și să le oferim cele mai bune sfaturi care să îi ajute să conștientizeze ce iși doresc pentru evenimentul lor. Întreaga echipă se mândrește cu lucruri bine făcute și implicare.


Indiferent de mărimea evenimentului sau de buget, echipa noastră este întotdeauna gata să găsească cea mai bună soluție posibilă pentru tine.

Fie că este vorba de nuntă, recepție sau o petrecere corporate, întreaga pregatire va fi condusă de o echipă de profesioniști care vă vor face evenimentul elegant și memorabil! Munca echipei noastre creative va lăsa o impresie de durată asupra invitaților.

Crează nunta la care ai visat întotdeauna cu magia DECOEVENTS!

Suntem aici pentru tine!

Suntem gata să te ajutăm cu evenimentul tău!

Sună acum pentru a obține oferta perfectă pentru evenimentul tău!

CERE O OFERTĂ


Completează formularul de mai jos pentru a obține oferta pentru evenimentul tău!

În cel mai scurt timp te contactăm pentru a întelege nevoile tale.