fbpx

DESPRE NOI

Cine suntem


Decoevents este o agentie full-service, un spațiu dedicat transformării viselor tale în realitate prin organizarea de evenimente memorabile. A luat nastere din pasiune și dedicație, suntem o echipă de profesioniști entuziaști, specializați în a crea experiențe unice și inovatoare.


Ringul de dans LED este atracția oricărui eveniment.

Misiunea Decoevents

Ne-am asumat misiunea de a inspira și de a crea evenimente care să depășească așteptările. Suntem convinși că fiecare ocazie este specială și unică, așa că punem la dispoziție expertiză noastră pentru a realiza evenimentul perfect, indiferent de natura sa.

Cine Suntem

Echipa noastră este alcătuită din profesioniști talentați, pasionați de arta organizării evenimentelor. Designeri, coordonatori, planificatori și alți experți lucrează în armonie pentru a vă oferi servicii complete și pentru a vă ghida prin fiecare detaliu al evenimentului vostru.

Ce ne diferențiază

 1. Creativitatea Noastră Fără Limite:
 2. Abordăm fiecare eveniment cu o minte deschisă și un spirit creativ, pornind de la povestea voastra si de la visul pe care il aveti. Conturam concepte personalizate care vă vor impresiona și îmbunătăți experiența.
 3. Atenția la Detalii:
 4. Suntem ghidati de faptul ca detaliile mici faci diferenta. Fiecare element este important pentru noi. 
 5. Experiența Plăcută a Clientului:
 6. Colaborarea cu noi este simplă și plăcută. Ascultăm atent cerințele voastre și vă implicăm în fiecare etapă a procesului pentru a asigura că viziunea voastră este transpusă în realitate.
 7. Flexibilitate și Adaptabilitate:
 • Indiferent de dimensiunea sau complexitatea evenimentului, suntem flexibili și adaptați pentru a satisface nevoile voastre unice.
litere volumetrice luminoase

Valorile Noastre

La Decoevents, ne ghidăm activitatea după principii clare:

 • Pasionați: Suntem dedicați si implicati in toate etapele organizarii evenimentului astfel incat să indeplinim toate cerintele tale.
 • Transparență și Onestitate: Relațiile bazate pe încredere sunt fundamentale pentru noi.
 • Inovație Continuă: Ne actualizăm în permanență abordările și tehnologiile pentru a oferi soluții de ultimă oră.
 • Respect pentru Diversitate: Fiecare eveniment este unic, și asta este ceea ce îl face special.

Decoevents  nu organizeaza doar evenimente; creaza amintiri care durează o viață. Suntem entuziasmați să colaborăm cu voi pentru a vă ajuta să vă realizați visele. Așteptăm cu nerăbdare să facem fiecare eveniment al vostru unic și remarcabil.

Suntem aici pentru tine!

Suntem gata să te ajutăm cu evenimentul tău!

Sună acum pentru a obține oferta perfectă pentru evenimentul tău!

CERE O OFERTĂ


Completează formularul de mai jos pentru a obține oferta pentru evenimentul tău!

În cel mai scurt timp te contactăm pentru a întelege nevoile tale.