DESPRE NOI

Cine suntem


Decoevents vrea sa vina in intampinarea celor care isi organizeaza evenimentele importante din viata lor cu servicii premium, produse inedite si unice. Decorurile noastre te introduc in atmosfera evenimentul tau mult visat.

Spune-ne dorinta ta si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de restul lucrurilor!

Povestea noastra a inceput atunci cand participam la diverse evenimente si niciodata nu eram surprinsi de vreun décor sau vedeam aceleasi produse. Atunci am spus ca noi vom fi diferiti:decorul creat de noi va fi unul luminos, care atrage atentia oricui.

Conceptul pe care l-am adus in Romania va fi un real succes si va fi “cireasa de pe tort” de la orice eveniment memorabil! Ringul de dans LED este atractia oricarui eveniment.

Decoevents nu este doar un furnizor de servicii pentru evenimentele importante din viata ta.

VALORILE NOASTRE

IMPLICARE

INOVARE

SERIOZITATE

ACCESIBILITATE

Misiunea Deco Events

Misiunea noastra este sa impresionam prin implicare, seriozitate si originalitate. Tot ceea ce facem este pentru a crea un cadru potrivit pentru evenimentul tau si pentru a fi suprins placut in ziua la care ai visat.

Tot ceea ce ne propunem ducem la bun sfarsit.

Viziunea Deco Events

Ne dorim sa cream o conexiune cu clientii nostri. Acest lucru duce la o buna colaborare si astfel vom intelege perfect ceea ce isi doresc.

Ceea ce face DECOEVENTS special este ca ne cunoastem foarte bine produsele, ne straduim sa oferim servicii exceptionale clientilor nostri si sa ii ajutam cu sfaturi care sa ii ajute sa constientizeze defapt ce isi doresc pentru evenimentul lor.Intreaga echipa se mandreste cu lucruri bine facute si implicare.


Indiferent de mărimea evenimentului sau de buget, echipa noastră este întotdeauna gata sa gaseasca cea mai bună soluție posibilă pentru tine.

Fie că este vorba de nuntă, recepție sau o petrecere corporate, intreaga pregatire va fi condusa de o echipă de profesioniști care vă vor face evenimentul elegant și memorabil! Munca echipei noastre creative va lăsa o impresie de durată asupra invitatilor.

Creați nunta la care ați visat întotdeauna, cu magia DECOEVENTS!

Suntem aici pentru tine!

Suntem gata sa te ajutam cu evneimentul tau! Suna acum pentru a obtine o oferta de pret perfecta pentru evenimentul tau.

CERE O OFERTA


Completeaza formularul de mai jos pentru a obtine o oferta de pret.

In cel mai sucrt timp te contactam pentru a prezenta oferta noastra.