fbpx

LITERE VOLUMETRICE LUMINOASE

INNOVATIVE STYLE

CE SUNT LITERELE VOLUMETRICE LUMINOASE


Un decor elegant, literele volumetrice luminoase au devenit un obiect nelipsit de la toate petrecerile, fie nuntă, botez sau o simplă aniversare.

Ideale pentru a crea un impact asupra invitaților, literele luminoase vor crea un cadru atent studiat, precum și pentru a oferi un loc minunat ședințelor foto speciale.


Daca vrei un eveniment memorabil alege litere volumetrice luminoase pentru exterior sau interior. Alege inițialele numelor voastre sau alege simbolul iubirii ‘LOVE’ pentru a arăta tuturor dragostea pe care o purtați unul față de celălalt.

Litere volumetrice luminoase mereu funcționale

Ne asigurăm că fiecare literă volumetrică luminoasă este verificată și pregătită înaintea fiecărui eveniment. Ne asigurăm că sunt transportate în siguranță și ca sunt fixate acolo unde vi le doriți pentru un cadru perfect.

Siguranța

Stim că există șansa ca oaspeții mai mici de la evenimentul tau să fie atrași de literele volumetrice luminoase, motiv pentru care le proiectăm să fie prietenoase cu copiii și să conțină becuri LED care să ofere o cantitate suficienta de lumina, cu o căldură minimă.

GALERIE IMAGINI


Suntem aici pentru tine!

Suntem gata să te ajutăm cu evenimentul tău!

Sună acum pentru a obține oferta perfectă pentru evenimentul tău!

CERE O OFERTĂ


Completează formularul de mai jos pentru a obține oferta pentru evenimentul tău!

În cel mai scurt timp te contactăm pentru a întelege nevoile tale.