RING DE DANS LED

Ringul de dans poate părea o completare standard la orice nuntă, dar de fapt este o parte extrem de importantă a petrecerii.

Așadar, de ce să nu vă asigurați că ringul dvs. de dans este inima și sufletul petrecerii cu puțin ajutor de la echipa DECOEVENTS?

Ringul de dans LED oferă într-adevăr cel mai mare factor WOW al oricărei nunti, petreceri private sau eveniment corporate.


Vei transforma instantaneu aspectul locatiei și vei adăuga o piesă centrală strălucitoare.

Atmosfera si bunadispozitie a unui eveniment

se manifesta pe ringul de dans.

INNOVATIVE STYLE

DE CE RING DE DANS LED?


Dimensiune mare

Ringul de dans are o suprafata de 5x5m. Poate fi montat in orice salon de evenimente.

Diferite culori

Ringul de dans LED este acționat prin telecomandă pentru a crea diverse efecte, inclusiv un frumos efect de sclipire aleatorie (la șase viteze diferite).

Siguranta

Sistemul special de blocare al ringului de dans LED asigură panourile astfel incat sa nu se desprinda în timpul evenimentului dvs.

Ringul de dans LED este lustruit după fiecare utilizare pentru a ne asigura că își păstrează scânteia și arata întotdeauna spectaculos. În plus, personalul nostru va livra, instala și supraveghea ringul de dans, astfel încât să nu vă faceți nicio grija.

Marginile sunt proiectate din aluminiu, imbinarile sunt perfecte si astfel un ring de dans LED are toate certificarile de calitate si indeplineste toate conditiile de siguranta.

Suntem aici pentru tine!

Suntem gata sa te ajutam cu evneimentul tau! Suna acum pentru a obtine o oferta de pret perfecta pentru evenimentul tau.

CERE O OFERTA


Completeaza formularul de mai jos pentru a obtine o oferta de pret.

In cel mai sucrt timp te contactam pentru a prezenta oferta noastra.