fbpx

RING DE DANS LED

Ringul de dans este elementul cel mai important al oricărui eveniment. Așadar, de ce să nu vă asigurați că ringul de dans este inima și sufletul petrecerii cu ajutorul echipei DECOEVENTS?

Ringul de dans LED oferă într-adevăr cel mai mare factor WOW al oricărei nunti, petreceri private sau eveniment corporate.


Vei transforma aspectul locatiei și vei adăuga o piesă centrală strălucitoare.

Dansul este elementul central al unui eveniment.

Distracția se simte cel mai bine pe ringul de dans!

DE CE RING DE DANS LED?


Suprafață generoasă

Ringul de dans are o suprafață de 5×5 m. Poate fi montat in orice salon de evenimente, dar nu numai. Suprafața trebuie să fie una plană pentru a funcționa optim. La cerere putem oferi și dimensiuni mai mari. Pentru evenimente până la 120 invitați recomandăm 25 mp.

Diferite culori

Ringul de dans LED este acționat prin telecomandă pentru a crea diverse efecte, inclusiv un frumos efect de sclipire aleatorie (la șase viteze diferite).

Siguranță

Sistemul special de blocare al componentelor ringului de dans LED asigură o bună funcționare. Echipa noastră de profesioniști se va asigura că nu exista pericol de accidentare înainte de sosirea invitaților.

Ringul de dans LED este lustruit după fiecare utilizare pentru a ne asigura că își păstrează scânteia și arată întotdeauna spectaculos. În plus, personalul nostru va livra, instala și supraveghea ringul de dans, astfel încât să nu vă faceți nicio grijă.

Marginile sunt proiectate din aluminiu iar îmbinările sunt perfecte astfel încât sa fie o trecere optimă de la suprafața podelei. Ringul de dans LED are toate certificările de calitate și îndeplinește toate condițiile de siguranță.

Suntem aici pentru tine!

Suntem gata să te ajutăm cu evenimentul tău!

Sună acum pentru a obține oferta perfectă pentru evenimentul tău!

CERE O OFERTĂ


Completează formularul de mai jos pentru a obține oferta pentru evenimentul tău!

În cel mai scurt timp te contactăm pentru a întelege nevoile tale.